Riešenie pre maloobchodné siete

Maloobchodné siete predstavujú jeden z najvýznamnejších segmentov našich zákazníkov. Prinášame im najmä automatizované riadenie procesov, PC pokladnice, sledovanie zásob v reálnom čase a kontrolu záruky produktov.

Automatizované riadenie siete maloobchodných prevádzok v reálnom čase

Automatizované riadenie siete maloobchodných prevádzok v reálnom čase

Ponúka možnosť spravovať maloobchodné prevádzky na diaľku priamo z centrály v online režime. Vďaka tomu máte dáta o predaji prístupné v centrále ihneď.
Náhľad aplikácie
PC pokladnice pre SR aj ČR

PC pokladnice pre SR aj ČR

Riadenie pokladničných systémov podľa legislatívy SR aj ČR. Možnosť realizovať v maloobchodnej prevádzke aj veľkoobchodný predaj na dodací list alebo na faktúru. Verzia pre ČR je kompletne lokalizovaná do českého jazyka, vrátane upozornení aj chybových hlásení.
Náhľad aplikácie
Stav zásob aktualizovaný v reálnom čase

Stav zásob aktualizovaný v reálnom čase

Vaše dáta sa na centrále aj pobočkách aktualizujú ihneď po zmene stavu zásob, čo výrazne uľahčuje plánovanie zásobovania maloobchodných sietí. Aj predaj cez pokladnicu sa tak ihneď prejaví v aktuálnom stave zásob.
Náhľad aplikácie
Sledovanie záruky a šarže, blokovanie predaja expirovaného tovaru

Sledovanie záruky a šarže, blokovanie predaja expirovaného tovaru

Ak produkty obsahujú QR kódy alebo databary s dátumom spotreby, pokladnica upozorní na produkt, ktorý expiroval a neumožní jeho predaj.
Náhľad aplikácie
Podpora zákazníckych vernostných systémov

Podpora zákazníckych vernostných systémov

Poskytujeme širokú škálu vernostných zákazníckych systémov od zliav, cez vernostné karty pre zbieranie bodov, až po sofistikované čipové platobné systémy.
Náhľad aplikácie

Chcete sa dozvedieť viac?